1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalkozói forgóeszköz hitel

Vállalkozói forgóeszköz hitel

A vállalkozások részére nyújtott éven belüli vagy éven túli forgóeszköz hitel, mely gyors segítséget nyújt a vállalkozás

A vállalkozások részére nyújtott éven belüli vagy éven túli forgóeszköz hitel, mely gyors segítséget nyújt a vállalkozás forgóeszköz beszerzéseinek finanszírozására.

 

A terméket csak jogi személyiségű gazdasági társaságok, jogi személyiség nélküli vállalkozások, egyéni vállalkozók igényelhetik a forgóeszközhitelt – mint azt elnevezése is mutatja – a vállalkozások forgóeszköz beszerzéseihez kapcsolódó, a vevő - szállítóállomány eltérő futamidejéből adódó rövidtávú likviditási – esetenként középtávú – hiteligények kielégítésére nyújtjuk.
A forgóeszközhitel felhasználási célhoz kötött, az ügyfélnek elszámolási kötelezettsége van a Takarékszövetkezet felé. A hitel lehet éven belüli (legfeljebb 12 hónap) és éven túli (a forgóeszköz igényen túl a gazdálkodás szükségletének fedezésére, vagy egyéb kötelezettségek teljesítésére).
A kamatfelár a vállalkozás típusa és az ügyfél minősítési kategóriája szerint változó! A kamat 3 havi BUBOR+kamatfelár. Irányadó kamat minden esetben a Budapesti Bankközi Kamatláb.
 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények