Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Folyószámla hitelkeret Önkormányzatoknak

Folyószámla hitelkeret Önkormányzatoknak

Egy éves lejáratú az önkormányzatok likviditási szükségleteinek kielégítésére szolgáló hitel!

Az Önkormányzatok részére nyújtott éven belüli hitelkeret, mely az önkormányzatok likviditási szükségleteinek kielégítésére szolgál.

 

Az Önkormányzatok likviditási szükségleteinek kielégítésére szolgáló hitelkeret. Futamidő: max 12 hónap. A kamata: 1 havi BUBOR+ kamatfelár, valamint a ki nem használt hitelkeret részre rendelkezésre tartási jutalék kerül felszámításra. Kamata változó. A kamatfelár mértékét meghatározza az ügyfél- és partnerminősítés illetve a Takarékszövetkezet hitelbírálati döntése. A hitelkeret feltétele, a Takarékszövetkezetnél vezetett önkormányzati folyószámla megléte.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények