1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalkozói folyószámla hitel

Vállalkozói folyószámla hitel

Rövid lejáratú hitel a hirtelen adódó pénzügyi gondok megoldására!

A vállalkozások részére nyújtott éven belüli folyószámla hitel, mely gyors segítséget nyújt a likviditási zavarok kiküszöbölésére.

 

A terméket csak azok a jogi személyiségű gazdasági társaságok, jogi személyiség nélküli vállalkozások, egyéni vállalkozók igényelhetik, akik legalább féléves számlavezetési kapcsolatban állnak a Takarékszövetkezettel, valamint számlaforgalmuk jelentős hányadát a Takarékszövetkezetnél bonyolítják.
A termék egy – vállalkozói folyószámlához kötött hitelkeretet testesít meg, amely biztosítja a vállalkozás napi likviditását. Maximális mértékét a Takarékszövetkezet a vállalkozói folyószámla forgalma alapján, egyedi elbírálás útján határozza meg. Ettől alacsonyabb hitelkeret természetesen igényelhető, magasabb azonban nem.
A kamatfelár a vállalkozás típusa és az ügyfél minősítési kategóriája szerint változó! A kamat 3 havi BUBOR+kamatfelár, ezen kívül a fel nem használt hitelkeret részre rendelkezésre tartási jutalékot számítunk fel. Irányadó kamat minden esetben a Budapesti Bankközi Kamatláb.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények