Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Éven túli beruházási és forgóeszköz hitel Önkormányzatoknak

Éven túli beruházási és forgóeszköz hitel Önkormányzatoknak

Éven túli lejáratú az önkormányzatok beruházásainak finanszírozására valamint forgóeszköz beszerzésére felhasználható

Az Önkormányzatok részére nyújtott egy éven túli beruházási és forgóeszköz hitel, mely az önkormányzatok beruházásainak finanszírozására, valamint gazdálkodásának könnyítésére szolgál.

 

Az Önkormányzatok éven túli beruházásainak finanszírozására szolgál, valamint forgóeszközök beszerzéséhez szükséges fedezetet biztosítja. A hitel kamata 3 havi BUBOR + kamatfelár + kezelési költség. Kamata változó. A kamatfelár mértékét meghatározza az ügyfél- és partnerminősítés illetve a Takarékszövetkezet hitelbírálati döntése.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények