Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalkozói beruházási, fejlesztési hitel

Vállalkozói beruházási, fejlesztési hitel

Éven túli lejáratú hitel vállalkozások beruházásainak és fejlesztéseinek finanszírozására!

A vállalkozások részére nyújtott éven túli beruházási vagy fejlesztési hitel, mely nagyobb beruházások, fejlesztések hosszú távú finanszírozására szolgál.

 

A beruházási fejlesztési hitel nyújtható bármely belföldi székhellyel rendelkező jogi személyiségű, jogi személyiség nélküli, vagy egyéni vállalkozás részére, amely a Takarékszövetkezetnél pénzforgalmi bankszámlával rendelkezik – vagy vállalja, hogy a beruházás megvalósítása előtt a Takarékszövetkezetnél pénzforgalmi bankszámlát nyit – és a beruházás pénzügyi elszámolásáig (visszafizetésig) ezt a bankszámlát nem szünteti meg. Az ügyfélnek vállalnia kell, hogy a beruházás teljes pénzforgalmát ezen a számlán bonyolítja.
A beruházási hitel futamideje – a beruházás jellegétől függően – 3-15 év.
A kölcsön maximális összegét, a beruházás jellege, a vállalkozás teherbíró képessége, és a felajánlott fedezetek értéke határozza meg. A hiteligénylőnek a beruházás megvalósításához saját forrással kell rendelkeznie, melynek mértéke a nettó fejlesztési költség min. 30%-a. A saját erő meglétének ellenőrizhetőnek és igazolhatónak kell lenni.
A kamatfelár a vállalkozás típusa és az ügyfél minősítési kategóriája szerint változó! A kamat 3 havi BUBOR+kamatfelár. A hitelkamat változó. Irányadó kamat minden esetben a Budapesti Bankközi Kamatláb.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények