Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Bankgarancia és bankkezesség

Bankgarancia és bankkezesség

Vállalkozások fennálló fizetési kötelezettségeinek teljesítése

Vállalkozások fennálló fizetési kötelezettségeinek teljesítése

 

A Takarékszövetkezet ezt a terméket egyedi konstrukcióban nyújtja ügyfelei számára. A bankgarancia vállalásnak szigorú feltételei vannak. Az egyik feltétel, hogy hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolat a Takarékszövetkezettel, ami főként a pénzforgalmi számla vezetését foglalja magában és hogy a cég számlaforgalmának meghatározó hányada a Takarékszövetkezetnél bonyolódjon.
A vállalkozás megbízza a Takarékszövetkezet, hogy a fennálló kötelezettségeinek biztosítására a jogosult felé bankgaranciát vállaljon.
A bankgarancia-vállalási nyilatkozat minden vállalkozásnál egyedi. A garancia vállalásért a Takarékszövetkezet garanciadíjat számol fel garanciaösszegtől függően.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények