1. Kezdőlap
  2. Közlemények
  3. Régebbi közlemények
  4. KÖZLEMÉNYEK 2019.
  5. Tájékoztatás technikai zárás KENÉZLŐ 2018. december 31-től

Tájékoztatás technikai zárás KENÉZLŐ 2018. december 31-től

Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet KENÉZLŐ, Nagyváradi u. 33. alatti kirendeltsége 2018. december 31-től TECHNIKAI OKOK MIATT  ZÁRVA TART.


Utolsó nyitvatartási nap: 2018.12.28.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pénzügyi szolgáltatások teljes körét a KORONA TAKARÉK bármelyik kirendeltségében továbbra is igénybe veheti.


A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet teljes kirendeltségi hálózatának nyitvatartását megtekintheti az alábbi honlapon: www.koronatakarek.hu. Az Ön által használt számlaszámok  változatlanok maradnak.


A KORONA TAKARÉK továbbra is biztosítja az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatások teljes körét, többek között a számlavezetést, a megtakarítási, befektetési termékek széles körét, hitelezési, biztosítási szolgáltatásokat.


A Takarékszövetkezetnél elhelyezett betétek továbbra is az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által védettek, valamint a Takarékszövetkezet, mint a szövetkezeti hitelintézeti integráció tagja, a Garanciaközösség tagja is, mellyel a Takarékszövetkezet betéteseit így kétszeres betétvédelmi rendszer védi.


Amennyiben kérdése merül fel, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!


MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!


KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet

Hirdetmények