Tisztelt Ügyfelünk!

A Pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló, 2017. évi LIII. törvény alapján, Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismét át kell világítani minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése, az okiratok másolási kötelezettsége miatt.

Az Ön személyes közreműködése szükséges az előírások teljesítéséhez. 

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfeleknél Takarékszövetkezetünk köteles a kezdeményezett ügyletek, ügyleti megbízások teljesítését megtagadni!

Kérjük, kísérje figyelemmel honlapunkon az ügyfél-átvilágítási kötelezettséggel kapcsolatos tájékoztatót és keresse fel fiókjainkat.

 

Tájékoztató a MobilAPP telefonos alkalmazásról 

 

 

Belépéshez válasszon az alábbiak közül:

 

MTB Zrt. és Korona Takarék Netbank

 

Takarék Kereskedelmi Bank Netbank

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy NETBANK rendszerünk 7*24 órában elérhető. Amennyiben valamilyen oknál fogva ebben változás történik, akkor arról itt, és/vagy a NETBANK felületen adunk előzetes tájékoztatást! Megbízások beküldésre minden esetben van lehetőség, de naponta lehetnek olyan rövid időszakok (esti órák), amikor számláiról egyenleg információkat a felület jelenleg még nem tud megmutatni a háttér rendszerekben történő automatikus feladatok futtatása miatt.

A NETBANK rendszert kérjük Internet Explorer, vagy Mozilla Firefox böngészővel használja a hibamentes működés érdekében.

 

Megértésüket köszönjük!

KORONA Takarék 

 

NETBANK rendszerrel kapcsolatban kérdéssel, vagy hiba esetén kérjük az Ön számlavezető kirendeltségéhez forduljon elsősorban, melyeknek elérhetőségei ITT találhatók meg, vagy hívja a 7*24 órában elérhető KORONA Takarék  által üzemeltetett 06 (21) 24-24-551 központi ügyfélszolgálati telefonszámot, és ezen belül az 2/1 menüponton keresztül tud segítséget kérni.

 

 

 

 

 

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

 

Részletek