Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a Takarékszövetkezet alább felsorolt kirendeltségei 2017. szeptember hónap 19. napjától bezárnak.

(Az utolsó nyitvatartási nap 2017.szeptember 18. hétfő)

Bezáró kirendeltsége Legközelebbi kirendeltség Cím ATM
Egercsehi
Egerbocs
Pétervására Pétervására, Szabadság tér 21. 0-24
Egerbakta
Tarnalelesz
Eger Eger, Széchenyi út 18. 0-24
Balaton
Bekölce
Mikófalva
Bélapátfalva Bélapátfalva, Május 1. u. 2. sz. 0-24
Nagyvisnyó Szilvásvárad Szilvásvárad, Egri út 30/A 0-24
Rudabánya
Szalonna
Izsófalva
Szendrő Szendrő, Hősök tere 2. 0-24
Sály Bükkábrány Bükkábrány, Mátyás k. u. 15. 0-24
Novaj Ostoros Ostoros, Hősök tere 8. 0-24

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet teljes kirendeltségi hálózatának nyitvatartását megtekintheti az alábbi honlapon: www.koronatakarek.hu

A KORONA TAKARÉK továbbra is biztosítja az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatások teljes körét, többek között a számlavezetést, a megtakarítási, befektetési termékek széles körét, hitelezési, biztosítási szolgáltatásokat. Tájékoztatjuk Önt, hogy a pénzügyi szolgáltatások teljes körét a KORONA TAKARÉK bármelyik kirendeltségében továbbra is igénybe veheti. Az Ön által használt számlaszámok változatlanok maradnak.

A Takarékszövetkezetnél elhelyezett betétek továbbra is az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által védettek, valamint a Takarékszövetkezet, mint a szövetkezeti hitelintézeti integráció tagja, a Garanciaközösség tagja is, mellyel a Takarékszövetkezet betéteseit így kétszeres betétvédelmi rendszer védi.

Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, forduljon bizalommal a fentiekben megjelölt kirendeltségekhez! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet

Miskolc, 2017. július 18.