Korona Tájékoztató Fiókösszevonásról 2019. Február 10-Től

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2013 óta tartó Hitelintézeti Integráció következő lépéseként a hatékonyabb működés és a hosszú távú ügyfél-elégedettséget célzó intézkedéseink érdekében egyes takarékszövetkezetek fiókjai összevonásra kerülnek. Az intézkedések hosszú távú célja, hogy a tőlünk megszokott szakértői kiszolgálást, versenyképes kondícióinkat, kiterjedt fiókhálózatunk minőségi környezetében tapasztalhassa meg. Ehhez azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül a költséghatékonysági szempontokat, így a fiókhálózatunk racionalizálása elkerülhetetlenné vált.

 

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet jelenlegi fiókjai közül is érintett több fiók a racionalizálási intézkedésben. Jelen tájékoztatóval szeretnénk informálni Ügyfeleinket a fióki változásokról, illetve az ehhez kapcsolódó napi ügyintézés részleteiről.

 

A Takarékszövetkezet alább látható fióklistában szereplő fiókjai 2019. február 10-től összevonásra kerülnek egy másik fiókkal (befogadó fiók).

 

Összevonásra kerülő fiók Befogadó fiók Befogadó fiók címe Befogadó fiók telefonszáma
Felsőtárkány Eger-Katona tér 3300 Eger, Katona tér 7-9. 36/514-514
Sajókaza Szuhakálló 3731 Szuhakálló, Kossuth út 4. 48/567-015

 

Az Ön szerződéseit a befogadó fiók kezeli a továbbiakban. Önnek a korábban kötött szerződésekkel, megállapodásokkal kapcsolatban semmilyen teendője nincs, azok változatlan feltételekkel működnek a jövőben is. A fiókösszevonás a bankkártya használatot nem érinti, bankkártyáját az eddigiekben megszokott módon használhatja. Elektronikus csatornáink továbbra is rendelkezésére állnak változatlan formában. A fióki személyes ügyintézést a jövőben a megjelölt befogadó fiókban, vagy bármely másik KORONA Takarék fiókban bonyolíthatja. 

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet aktuális fiókhálózati listáját IDE kattintva tekintheti meg.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a változás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon minden érintett ügyfelünknek. Bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal a továbbiakban is partnerei lehetünk pénzügyei kezelésében.

 

Állunk szíves rendelkezésére a jövőben is, kérdés, érdeklődés esetén kérjük, keresse fel befogadó fiókunkat vagy bármely más KORONA Takarék fiókot.