Kapcsolat

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet


3561 Felsőzsolca, Kassai út 28.
Telefon: 46/563-361
Email: kozpont@koronatakarek.hu | Internet:www.koronatakarek.hu

 

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezettel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

 

2016. december 31-én a Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet, az AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet, az Eger és Környéke Takarékszövetkezet és a Szendrő és Vidéke Takarékszövetkezet BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezetbe történő beolvadásával megalakul a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, 3525 Miskolc Széchenyi utca 70. székhellyel és 2017. január 1. napjával megkezdi tevékenységét.

 

Az egyesült Takarékszövetkezet cégneve:

 

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet

Székhelye: 1122 Budapest, Pethényi köz 10.

Cégjegyzékszáma: 01-02-054587

Adószám: 10043677-4-43

Statisztikai számjele: 10043677 6419 122 01

 

Központi elérhetőségeink 2017. január 01-től az alábbiak:
Új központi telefonszámunk: 46/563-361
Új e-mail címünk: kozpont@koronatakarek.hu
Honlapunk új címe: www.koronatakarek.hu

 

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet az Ön által megszokott ügyintézési renddel, nyitva tartással (1. számú melléklet) továbbra is biztosítja a szolgáltatások igénybevételét. Az Ön által használt számlaszámok továbbra is változatlanok maradnak. 
2017. január 1-től egységesen a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet hatályos „Tájékoztató a Számlatulajdonos fizetési számláját érintőpénzforgalmi megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről 2017. január 4-től” dokumentumában foglaltak kerülnek alkalmazásra.

 

Bankkártyák a lejáratig továbbra is érvényben maradnak.

 

A jogutód Takarékszövetkezetnél elhelyezett betétek továbbra is az Országos Betétbiztosítási Alap által védettek. A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, mint a szövetkezeti hitelintézeti integráció tagja, a Garanciaközösség tagja, mellyel a takarékok betéteseit immár kétszeres betétvédelmi rendszer védi.

Ezen levelünkkel tájékoztatjuk továbbá, hogy egyesülés esetén a Hitelintézeti törvény által meghatározott OBA biztosítási összeghatár (hitelintézetenként összevontan legfeljebb százezer euró) szempontjából az egyesülést követő 3 hónapigkülön betétnek minősülnek egyazon betétesnek a beolvadó és a befogadó hitelintézetnél elhelyezett betétei.

 

A Hitelintézet Felügyelőbizottságának összetétele:

 

Mata Tibor 
Soós Gabriella
Kőteleky Dénes László
Tóth István
Verhóczki Istvánné

 

A Hitelintézet felügyeleti jogkörrel rendelkező vezető testülete, a Felügyelőbizottság látja el a Hpt. 157. §. szerint az auditbizottság feladatait.

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

Részletek