Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Hírek
  3. Korábbi híreink
  4. Egyesüléssel végbement fiókegyesítések!

Egyesüléssel végbement fiókegyesítések!

Tájékoztatunk minden kedves ügyfelet, hogy a 2017. november 30. egyesülési folyamatok miatt három településen is fiókegyesítési folyamatokat hajtottunk végre.

Mezőcsát esetében a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, 3450 Mezőcsát, Hősök tere 17/A. fiókjának és a Bükkalja Takarékszövetkezet 3450 Mezőcsát, Kossuth út 7. fiókjának egyesítése után a 3450 Mezőcsát, Kossuth út 7. szám alatti fiókban üzemelteti tovább a kirendeltséget.

 

Mezőkövesd esetében a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, 3400 Mezőkövesd, Mátyás király utca 70. fiókjának és a Bükkalja Takarékszövetkezet 3400 mezőkövesd, Szegfű utca 1. fiókjának egyesítése után a 3400 Mezőkövesd, Mátyás király utca 70. szám alatti fiókban üzemelteti tovább a kirendeltséget.

 

Tiszaújváros esetében a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, 3580 Tiszaújváros, Széchenyi utca 25. fiókjának és a Bükkalja Takarékszövetkezet 3580 Tiszaújváros, Szent István út 29/b. fiókjának egyesítése után a 3580 Tiszaújváros, Szent István út 29/b. szám alatti fiókban üzemelteti tovább a kirendeltséget.

Hirdetmények