KORONA Takarék weboldala megújult!

Tisztelt Ügyfeleinket és Partnereinket ezennel tájékoztatjuk, hogy 2018 március hónaptól a Takarékszövetkezetünk www.koronatakarek.hu címen elérhető Internetes oldala megújult!

Weboldalunk új kinézettel továbbra is a megszokott funkciókkal és tartalmakkal várja régi és új látogatóit!
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalkozói beruházási, fejlesztési hitel

Vállalkozói beruházási, fejlesztési hitel

Éven túli lejáratú hitel vállalkozások beruházásainak és fejlesztéseinek finanszírozására!

A vállalkozások részére nyújtott éven túli beruházási vagy fejlesztési hitel, mely nagyobb beruházások, fejlesztések hosszú távú finanszírozására szolgál.

 

A beruházási fejlesztési hitel nyújtható bármely belföldi székhellyel rendelkező jogi személyiségű, jogi személyiség nélküli, vagy egyéni vállalkozás részére, amely a Takarékszövetkezetnél pénzforgalmi bankszámlával rendelkezik – vagy vállalja, hogy a beruházás megvalósítása előtt a Takarékszövetkezetnél pénzforgalmi bankszámlát nyit – és a beruházás pénzügyi elszámolásáig (visszafizetésig) ezt a bankszámlát nem szünteti meg. Az ügyfélnek vállalnia kell, hogy a beruházás teljes pénzforgalmát ezen a számlán bonyolítja.
A beruházási hitel futamideje – a beruházás jellegétől függően – 3-15 év.
A kölcsön maximális összegét, a beruházás jellege, a vállalkozás teherbíró képessége, és a felajánlott fedezetek értéke határozza meg. A hiteligénylőnek a beruházás megvalósításához saját forrással kell rendelkeznie, melynek mértéke a nettó fejlesztési költség min. 30%-a. A saját erő meglétének ellenőrizhetőnek és igazolhatónak kell lenni.
A kamatfelár a vállalkozás típusa és az ügyfél minősítési kategóriája szerint változó! A kamat 3 havi BUBOR+kamatfelár. A hitelkamat változó. Irányadó kamat minden esetben a Budapesti Bankközi Kamatláb.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények